Tiramisu

Ingredienser:
1 dobbeltpakke Ladyfingers
(ostekiks)
2 cl. cognac
2 cl. mandellikør
½ dl. stærk kaffe
500 g. mascarpone
2 – 3 dl. sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
2 blade husblas ½ tsk. citronsafts
Kagerne pensles ganske let med cognac, likør og kaffe. Sukker og æggeblommer piskes helt hvidt og æggehviderne piskes helt luftige. Sukkermassen blandes i mascarponen sammen med citronsaft, den smeltede husblas og resten af kaffen. Den piskede æggehvidemasse vendes forsigtigt heri.
Kagerne lægges i et lag i bunden af en springform. (Bunden skal helst være dækket så meget som muligt). Halvdelen af mascarponen fordeles jævnt herpå. Gentag et lag mere. Pas på, der ikke kommer for meget af mascarponen op ad siderne  på springformen. Kagen sættes i køleskabet til næste dag, og man har den dejligste Tiramisu.