Ingredienser:
3 stk. sejfiletter
ca. 250 – 300g.
(fra fiskehandleren
evt. frosne)
2 porrer
2 skalotteløg
5-6 fed hvidløg
5-6 sherry-tomater
½ liter madlavningsfløde
eller kokosmælk
2 limefrugter
chili
salt og peber
kokossmør/rapsolie
3 plader butterdej

Løg, porrer og hvidløg finthakkes og svitses i olien uden at tage farve og chilien tilsættes efter smag. Fisken skæres i 4-5 cm. stykker. De svitsede grøntsager lægges i et ovnfast fad/alubakke. Fisken lægges oven på, drysses med salt, peber og de skrællede og skivede limefrugter lægges over. Fløden/kokosmælken hældes over og butterdejspladerne lægges øverst.
Fadet sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter og slutter af med 5 minutters grill.
Retten serveres rygende varm med lune baguette og naanbrød.