Græsenkemandens farvoritter
Ingredienser: 4 æg 1 ciabattabolle 1 tomat 1 tynd skive ost 10 skiver røget spæk ½ dl. øl Habanero pasta salt peber muskatnød | Steg de skiveskårne røget spæk – gem fedtet. Slå 4 æg sammen med salt, peber, muskatnød og øl – pisk ikke, slå det let sammen. Skær ciabattabollen i 3-4 skiver, brun den i fedtet fra det røgede spæk, hæld æggemassen over. Når det bobler i kanten, lægges der tomatskiver og derpå en god skive fuldfed ost. Hele panden dryppes med habaneropastaen (det er meget stærkt) – derfor en herreret. Panden, der gerne må være en støbejernspande, sættes i ovnen under grillen. Når osten og æggemassen har fået farve og hævet til dobbelt størrelse, er den færdig. Jeg anbefaler et par kolde pilsnere til. ![]() |
