Græsenke-mad

Ingredienser:
4 æg
1 ciabattabolle
1 tomat
1 tynd skive ost
10 skiver røget spæk
½ dl. øl
Habanero pasta
salt
peber
muskatnød
Steg de skiveskårne røget spæk – gem fedtet.
Slå 4 æg sammen med salt, peber, muskatnød og øl – pisk ikke, slå det let sammen.
Skær ciabattabollen i 3-4 skiver, brun den i fedtet fra det røgede spæk, hæld æggemassen over.
Når det bobler i kanten, lægges der tomatskiver og derpå en god skive fuldfed ost.

Hele panden dryppes med habaneropastaen (det er meget stærkt) – derfor en herreret.
Panden, der gerne må være en støbejernspande, sættes i ovnen under grillen.
Når osten og æggemassen har fået farve og hævet til dobbelt størrelse, er den færdig.
Jeg anbefaler et par kolde pilsnere til.