Kalvebov

Ingredienser:
1 kalvebov ca. 800 g.
2 bundter friske gulerødder
4 friske løg
2 layrbærblade
4-5 fed hvidløg
2 dl. øl
2 spsk. rapsolie
salt
peber  
Kalveboven snittes i fedtkanten.
Laurbærbladene stødes med lidt olie og salt i en morter og gnides ind i kødet.
Gulerødder og løg halveres.
Hvidløgene pilles (kun den yderste skal).Ingredienserne lægges i en stegepose under og over kalveboven, hvor også øllen hældes
over.
Stegeposen lukkes og et lille hul klippes i den.
Stegeposen anbringes i en aluminiumsform/bradepande og sættes i en varm Weber-grill ved inddirekte varme (kullene anbragt ude i
siderne),

Den steger i 2 timer – centrumtemperaturen bør være 65 – 68 grader.


Let ikke på låget for at kigge til den.
Saften i stegeposen er saucen til de nye kartofler.